top of page

Pop-up evening retreat ✨

In just one weeks time I'll be hosting a lovely restoring evening retreat at the cosy Yin Yang yoga studio. Event information below in Swedish, if you're interested and want more info in English, send me an email!!

Ett kvällsretreat med mjuka poser, andningsövningar och mantran, ackompanjerat av det lugnande ljudet från harmoniumet! Här är miniretreatet för dig som längtar efter att få rå om kropp och sinne på djupet och i härlig gemenskap med andra. Under en kväll får vi uppleva allt som kropp och sinne behöver för att verkligen landa i nuet, få en stunds återhämtning och massor av härlig, vibrerande energi. Vad: Vi startar kvällen med en liten kvällsfika och tonar in tillsammans med några väl utvalda mantran i samklang med de underbara vibrationerna från harmoniumet. Praktiken går sedan över till några fysiska mjuka asanas, poser, och andningsövningar, pranayama. Till sist landar vi i ett par restorative poser där de djupt trängande vibrationerna från Theresés sång och harmoniumspelande ger skön återhämtning och energi. Du kommer garanterat känna dig som att du varit på en retreat-resa! När: den 25 oktober mellan 18.30-21.00 på mysiga Yin & Yang Yogastudio. Max 12 platser så skynda att boka! Investering: 260kr (nästan som en yogaklass, fast längre och med fika!) Hur: anmäl dig genom att skicka ett mail till therese@bayoa.se. Ange om du vill betala via Swish eller till bankkonto. När betalning skett är bokningen bekräftad. Återbetalning kan tyvärr ej ske, men bokningen är inte personlig och kan därför överlåtas i händelse av förhinder.  

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page